O.Z.P. Creative Commons License 2005.01.06 0 0 323

Sziasztok

Volt egy kis afférom nem is olyan régen két harmadrangu félcigány tetüvel, belém kötöttek + a barátnőmbe éjjel egy szórakozó hely előtt.

Ezen felbuzdúlva átolvastam a topicot és beszerzek holnap egy peffer es gázsprét.

Eddig, ha paranoiám volt egy cs3000 reizgas cs man superdefence című gázséprével rohangáltam aminek 94/11 hókor járt le a szavideje. Igaz jön még belőle,de ez nem játék nem bízom benne (eddig fel se merült bennem hogy van szavideje) .

Lényeg lényege, biztosak vagytok benne, hogy valami paprikás gásprével jobban járok mint valami atombiztos német chlorbenzylidenmalonsauerdinitri tartalmú illegálsian vásárolt gázsprével?

Másik kérdésem, ti nem blokoltok le amikor elkezdenek történni rajtatok körbe az események?

Én valahogy amikor kezdődik a kötözködés, leblokkolok, hogy hogyfogok ebből kimászni meg mi lessz most,stb para jön rám...

Elhatároztam, ha újra belémkötnek, lefújom az egyiket + ha kér másiakt is, de én kiívom a rendőröket, hagy legyen belőle ügyük.Erre azért van szükség mert kisváros ahol lakok és nem a bújkálás a jótaktika...