twk004 Creative Commons License 2005.01.04 0 0 6883
Üdv!

"silányult egy kicsit az idők során az anyagminőség is"

Nem hittem el a bontáskor, hogy az 1976-os donor-bódé SOKKAL kevésbé van elrohadva, mint a korábbi 1982-es zöldem kasztnija, és kb. ugyanannyira (leszámítva a vízbecsurgások miatt keresztben kilyukadt taposólemezt), mint az 1987-es, garázsban tartott, 2. tulajtól vett Standard-om!!! 2 első ajtót kell rajta cserélnem (lakatoltathatnám, mert menthető, de ha már úgyis fújva lesz a kocsi, akkor inkább veszek újakat), a két küszöb elöl-hátul ropog, az első sárvédőborításokat kell cserélni, meg a taposót kell javítani. Balázs (akitől a Sárgát vetted) annak idején felajánlotta a króm-lökösöket elvitelre nekem a dorogi garázsból, lévén hogy Ő csak kidobta volna (mint ahogy ki is dobta végül...), merthogy az is pötty-rozsdás volt. Ma már kicsit bánom, hogy nem hoztam el. Nem is a könyökök miatt, hanem a régi típusú köténylemez miatt. Azt se lesz egyszerű beszerezni...

Ez a kék példány egy kistermetű srácé (volt?), ugyanolyan 1976-os évjárat, mint az én autóm. Zömmel gyári fény van rajta, az ajtón látszik, hogy ott már fújva lett a kocsi. Emlékszem, nagy mellénnyel kérdeztem, hogy mikor cserélt bódét, merthogy látszott a hegesztési varrat a tetőlemeznél, ami a '75-ösökön szépen el volt még dolgozva, aztán a saját fehér '76-os donor-kasztnin is látszott ugyanaz a varrat... :o) Igen szép állapotban volt, leszámítva a Golf I. üléseket, meg pár apróságot. Nem tudom, mi lett vele, én is láttam, hogy hirdetve volt a kocsi a hasznaltauto.hu-n.

twk004
Előzmény: Törölt nick (6882)