Látom jól pörög a téma, hála az égnek.Nem is tudom kire reagáljak. Mindegy azt hiszem ebben a témában egy a véleményünk.Valóban ma magyarországon, sőt talán máshol is jogkövetés van (jó esetben) nem igazságszolgáltatás, ez tény. Egy halom eset van amely ezt példázza.Az ügyvédek döntenek nem az igazság, ismét az amcsikkal példálóznék egyre jobban kezd az a métely lenni itthon is. Ha csak lepukizol valakit már beperelnek...
Hogy tudjátok minden ügyész testisértési ügyben azzal kezdi, hogy utána néz csinálsz e valamilyen küzdő stílust, mivel laikus tök mindegy neki, hogy mi az és a küzdősport ill a harcművészet közötti különbséget igencsak lesza*rja.Örül ha van mibe kapaszkodni és ha pl csak 1hónapig boxoltál már vidul a lelke.Ha jó az ügyvéded kér szakértőt de ha nem tudsz egyet megfizetni... Sajna ez személyes tapasztalat egy cimborám ügyét kisértem végig...Jól írta DLala nálunk dupázódik minden egy "civillel" szemben.Ha a szomszéd srác üt meg valakit Y kap én Yx2 Ha jól emlékszem javítsatok ki ha nem így szól: "foglalkoztatás körében elkövetett..."
Azokkal értek egyet akik azt mondják, hogy ki kell dumálni amig lehet. Igaza van Kmmannak én még inkább meghívom egy sörre a parasztot minthogy üljek miatta. Nem éri meg. Meg ugyi a Hm szellemiségével sem nagyon fér össze, hogy sza**á verjek valakit. Persze vannak határok pl Tucano vagy Kmman storyja ill a zsebtolvajos eset. Mert ugye csak harcművészet nem "tartsd oda a másik orcádat is művészet"
Ha egy rendőr pedig civilben van csak van egy jelvénye ill. kicsi szája, hogy elkiabálja, hogy kiféle-miféle. Kövezettek de én akkor mellé állok. Tudom ők sem szentek de azért álljon már meg a nászmenet...