CSerfa Creative Commons License 2005.01.03 0 0 664

Kamo777!

 

Megint intelek, tanulj meg idézni, ne keverd az én írásomat a tieddel! Használj idézőjeleket!

 

A példám, nevem, címem, munkahelyem, (munkahelyeim), volt hcsopjaim, ezek vezetői, stb. mind fenn vannak a neten, e fórumon, utánam nézhetsz (némely hgys meg is tette), ellenőrizhetsz. Ha meg nem teszed, semmi alapod kétségbevonni, akkor te vagy rest, akkor te vádaskodsz.

 

Hogy pedig ti forgtjátok az igazságot, magatoknak, vezetőiteknek másképp mértek, magatoknak, vezetőiteknek jókora engedményt tesztek, míg a kívülvalóknak olyan dolgot is a szemükre hánytok, amit nem kéne, ez tény, ez bőven igazolt e fórumon, erre rengeteg példát találsz, ahogy a Hgy istentelen hitgyakorlatára-tanítására is.

Ahogy te magad is meglehetősen igazságtalannak tűnsz.

Ha fentieknek rest vagy utánanézni, nos, azt ne reméld, hogy minden egyes új hgys janicsárnak újra, meg újra le fogjuk írni ugyanazt, ami igazolt, amit nem tudtatok hgysek cáfolni, amit többen igazoltak, azt bizony tényként kezelem és ténynek mondom, elfogadva az igaznak bizonyult tanúságot. Amivel szemben a szokvány szöveg (hogy milyen jót, meg egyebet kaptam NS-tól, meg egyebek) nem áll meg. Lásd, én sem tagadom NS ajándékát, hanem hűtlennek, igazságtalannak, magát szeretőnek tartom, hogy így bánik ajándékával, hűtlen elhívásához, és kevés (elhalt) hitűnek, hogy e földön váltja be a mennyeit, hogy érdekei szerint a maga akaratában él, megtalálta, és ki akarja teljesíteni itt életét, és ehhez túl sokat meg is ragad, és igazságtalankodik. És nem menti őt (titeket), hogy más vétkezőre mutogattok, ő is, ő is, Istennél a hamisat sohasem mentette, hogy más is hamis, más is vétkezik.

 

CSerfa

Előzmény: kamo777 (663)