krumplishal Creative Commons License 2005.01.02 0 0 20

Sziasztok!

 

Az én esetem is hasonló sarq-éhoz. Reggel fél8kor feltettem az olajat a villanytűzhelyre, aztán kicsit ledőltem tévézni, amíg fel nem hevül eléggé, de elaludtam:( Mivel fáradt voltam, csak délután 2kor keltem fel. Elégett az olaj, tiszta korom volt minden, a falak, szőnyegek, ruhák, minden, és én is tiszta korom voltam. A járólap is kormos volt, utána látszott a lábnyomunk is:P

Az olaj a serpenyőből teljesen kiégett, amikor elzártam a villanytűzhelyet, izzott az edény alja, felette hatalmas koromfolt, ami szépen átterjedt az összes szomába, fürdőszobába, mindenhova.

 

Csak azt nem ertem, hogy nem keltünk fel(ketten voltunk a lakásban) időben. Ahogy felkeltünk, elmentünk dokihoz, vérnyomás, ekg, azd mondta, hogy minden rendben, nincs komolyabb bajunk(pedig olyan 5-6 órát voltunk füstben). Én csináltam volna vérvizsgálatot is, de ez nem ide tartozik.

 

Nem takarítottunk fel, csak pár ruhát mostam ki. Ja, a kérdésem: a biztosító vajon fizet-e, és mire fizet vajon, milyen károkra (pl korom, festés, padlószőnyeg is tiszta korom lett, ilyesmik...).

Ha minden igaz, holnap jön a tűzoltó, mert ugye nekik is be kell jelenteni, holnap után pedig a biztosítónak szólunk.

Ab-aegon családi biztosítás van a lakáson, alapbiztosítás, háztartási ingóságok, és felelősségbiztosítás.

 

Bocs, ha hosszú voltam, jó lenne, ha minél előbb választ kapnék, vagy javaslatot.

 

Köszi.