a legkisebb ugrifüles Creative Commons License 2005.01.01 0 0 357
Kedves Rosta,

nem cseresznyéztem egy tálból Böjte Csaba úrral, amint Te sem velem.
Sajnálom, de én csak egyvalakit hívok atyának, sőt Atyának, és az nem Böjte Csaba úr - gondolom, ezen ő nem sértődik meg, ha nem hívom atyának. Te miért sértődsz meg ezen?

Tekintsd beteges konzumidióta viselkedésnek. Ez egyszerűbb Neked, mint megérteni azt, amit írtam, és ami szemmel láthatóan kilóg a sablonodból. Egy nyomorult szót sem írtam politikusokról, vagy politikáról, de ez ne zavarjon. A magyarságomat sem én bizonygatom, hanem Te vonod kétségbe.
Kivetített és nekem tulajdonított gondolatokhoz pedig nincs közöm.

Semmit nem kértem számon Böjte Csabán, becsülöm, amit eddig tett, és hálát adok érte Istennek. Pusztán leírtam, mit és miért nem értek. Talán megérteném, ha fröcsögés helyett elmagyaráztad volna.

Én támadok??? Nem Te, aki megkérded: mit tudok felhozni védelmemre? Csak úgy szintaktikailag: annak kell védekeznie, akit támadnak, eszerint Te támadsz engem.

Jó, vegyünk vissza a patetikusságból. Te nyilván inkább éheznél, mintsem tőlem elfogadj segítséget. Mert nem vagyok méltó arra, hogy segítsek. Szíved joga.
De a gyerekek is inkább nélkülözzenek, mintsem tőlem (vagy mivel egy zsákba tettél nem tudom, kikkel: tőlünk) segítséget elfogadj? Megalázó? Eztán minden adomány mellé mellékelni kéne egy igazolást a szavazóbizottságtól, vagy hogyan gondolod?