Aata1
2004.12.31
|
|
0 0
32
|
Én még nem ismertema történetet, tetszik, bár egy kicsit reklámgyanús... :-) Melesleg szerintem az első vizsgaidőszakot szerintem mindenki kész kataszrófaként éli meg, és nagyon sokakat gyökeresen megváltoztat az élet számos terén... Számomra speciel a második szemeszter vége is szörnyű élmény volt, két lábujjam elkezdett rángatózni, emiatt nem tudtam éjjel tanulni. Az orvos először meggyanúsított, hogy drogozok, de végül sikerült meggyőznöm, hogy ilyesmiről szó sincs, csupán vizsgaidőszak van... Erre felírt valami gyógyszert, amiről persze (közgázos lévén) lövésem sem volt, hogy mi, bár így utólag végiggondolva kis ésszel rájöhettem volna... Kaptam néhány adag nyugtatót! Gondolhatjátok, hogy ez mennyiben járult hozzá a tanulásomhoz! Egész nap tompa voltam, így hát nem csoda, ha minden kiesett a fejemből! Na jó, tudom nem lehet erre fogni a dolgot, hisz már az előző félévben is 5 egyesem volt, és akkor még nem lőttem magam :-)
Sajnos nálunk van az a szabály, hogy 3 év alatt csak 18 egyesed lehet, különben két év felfüggesztettet kapsz... Nos nekem eddig egy év alatt van 9, úgyhogy nem állok túl jól... |
Előzmény: Mad árka (29)
|
|