KörKirály
2004.12.29
|
|
0 0
456
|
Most itt nálam teljes a csend 27 megán... Érdekes terjesés volt ma, kb. fél órás ciklusokban változott, némely állomások igen erősen (főképp portugálok és spanyolok) de hamar leült... Nálam a csúcs 12-12.30 -ig tartott kb. itt egy portugál qso-m szakadt meg pillanatok alatt... utána kb 2 órás csend volt, míg újra lehetett gyengén vételezni 1-2 cq-t de sajnos igen halovány minden...
Más...
Mivel képet továbbra sem tudok feltölteni... így egy-pár topichozn nem szóltam hozzá...mert az csak a mgfelelő illusztrációval lett volna érdekes...kár...Pedig van egy gyönyörűen átépített SS360-am amibe a 2m-es konverter is bele van építve! Úgy, hogy belefért az eredeti dbozba+ freki kijelzőt is kapott!!!
Skodri! Ha stabilban szeretnéd használni a katonai rádióidat mindenképp célszerű lenne tápegységet építeni v. szerezni hozzájuk...Nekem annak idején az R 323-hoz tartozó VSZ 2.5 jelzésűek voltak, ezek hálózatról működtek, csak volt bennük egy inverter ami iszonyúan sípolt... Viszont ha nem sajnálsz egy kicsit rááldozni szerintem érdemes lenne venned egy univerzális kettős labortápot, amelyen szabályozható a feszültség, erről táplálhatnád a Stalkert is...Fok Gyem és társai...a ham csere-bere oldalon gyakran fellelhetők...rengeteget használam őket... De ha találsz megfelelő trafót akkor magad is nekiállhatsz, nem bonyolult egy ilyen táp megépítése...
|
Előzmény: Törölt nick (455)
|
|