Hozso1 Creative Commons License 2004.12.29 0 0 62
Sziasztok!

Elmentem ma megvenni a gumi szönyeget a Fáy utcába! Tök jó és szép meg stb...Rákérdeztem az ürgére, hogy a kézikönyv mennyi lenne az autohoz. Azt mondja, hogy 2500.-ft de 5-7 hónapot várnom kéne mert a németek csak akkor gyártanak le plusz ilyen könyvet ha bizonyos darab szám kell belöle! Mondtam neki ne rendeljen semmit inkább szuttyogok a francia nyelvüvel vagy majd szerzek v. másolok valahonnan!
Bementem a boltba utána és feltettem a téli gumikat, holnap kiszaladunk ausztriába a családdal kirándulni. Nehogy a határon szivozzanak véletlenül a határőrök! Mégis milyen égö lenne, hogy egy gumis a saját kocsiján nyári gumival vág neki az utnak! Bár mindenki a sajátját szokta utoljára hagyni ez köztudott! Mindig vannak fontosabb dolgok mint a saját!

Az autó rádió nem jött össze mert ez olyan volt amin csak 2 hangszoró vagy is csak az elsök szoltak volna! Még nem is láttam ilyet! Hogy ez milyen Sharanba lehetett? Hm.
De szoltak, hogy van 40-50 közt állitolag olyan ami MP3-at is játszik és ez van az új egyterüekben! Majd ha láttam hiszem!

Ezekhez az autókhoz nincs véletlen olyan táblázat mint a leonunkhóz volt, hogy a klimán külömbözö beálításokat megtudtunk nézni mint pl. kinti hőmérséklet, mennyivel megyünk, motor hőfok stb... még vagy 70 adat!