losonczyy Creative Commons License 2004.12.29 0 0 7477

Sziasztok !

Úgy emlékszem, Bandos írta egyszer nekünk (is), hogy nem mindegy a légitársaság, meg úgy általában az utaztatás minősége. Nem csak éppen a kényelem miatt. A fő mondanivalója arról szólt, hogy baj esetén mire számíthat az utas.

Én akkor megszívleltem egyszer és mindenkorra ezt a tanácsot, pedig igazi nagy bajba utazáskor még nem kerültünk, bár akadtak már problémák, és a "jó" iroda sem kezelte akkor megfelelően.

Most igazán nagy a baj, és ímé, a visszaigazolása az állításának. Az Aeroviva szemét módon kezeli az utasokat, legalábbis ez derült ki innen is és a hiradásokból is.

Roppantul sajnáltam, hogy pl. az RTL nem merte teljesen kitakarni a feliratukat-gondolom "reklám" tilalom miatt. De azért látható volt  és a hozzáállásuk is. Sajnálom a velük utazókat! Tudom, hogy pénz kérdés!!

Nagyon egyetértek azzal, aki javasolta a teljes bojkottjukat!!!!!

Részemről megvan !

Már annyit voltam itt fent, hogy ki merem jelenteni, hogy a jó-jobb irodák sem igazán drágábbak, félmillió-egymillió forintnál 5o-1oo ezez forint többlet bőven megtérül a korrektségben. Akkor is, ha pár hónappal tovább kell az útra gyűjteni.

Úgy tűnik, most sok-sok százezer forintja "herdálódik" el azoknak, akik kénytelen-kelletlen utaznak az Aerovivával most, csekélyke esélyt adva a kellemes pihenésnek, ami végül is valóban egy vagyonba került így is.

Az is megér egy kis elmélkedést, hogy mi helyes? Menni, pénztkölteni, ezzel munkát adva a kizárólag ebből elé helyieknek, esélyt teremtve a talpraállásukhoz, vagy nem menni, hisz egyrész tényleg elég nagy a káosz, ha jól értesültem a logisztikai háttér is súlyosan sérült a Maldívon is -nyilnánvaló. Látni a sok kárt, találkozni a nem kevés szerencsétlennel, aki az eltünt hozzátartozóját keresi és várja vissza, tán mindörökre hiába. Kitenni magát a valós fertőzések veszélyének.  A személyzet Lankai, Tőletek tudom, ők biztosan haza-gondolnak, ahol a helyzet valóban katasztrófális.

Mindeközben "álomnyaralni", amire sokan sok-sok ideje vártak és várnak és várunk.

Ez az álomnyaralás itt mindenkinek ugyanazt jelenti. Akkor is, ha ki így, ki úgy tölti.

Én nem tudom a választ.

Losonczyy