Albertinka Creative Commons License 2004.12.22 0 0 228

Szia, Szimbol!

 

Köszönöm a válaszodat, bár ebből úgy sejtem, Te is csak érdeklődő vagy, nem aktív hálózatépítő az Amwayben.

 

Engem a hazai és az egész hazai üzletre vonatkozó adatok érdekelnének, és nem csak a jelenlegi, hanem minél több évre vonatkoztatva a nyitás óta. Erre azért lenne szükségem, hogy az adatokat egymáshoz hasonlítva lássam a létszám, a forgalom dinamikáját, alakulását. A belépők és kilépők évenkénti átlaga pedig ahhoz kellene, hogy lássam: a stagnáló átlaglétszám mit jelent: ugyanazok vannak évek óta, vagy nagy a fluktuáció?

 

Az Amagram újságból nem lehet valós számokra következtetni, mert kizárólag az új eredményeket közlik. Hiába tudom, hány új 21 százalékos lett egy évben, ha közben sejtésem sincs arról, mennyi esett vissza erről a szintről.

 

Az, hogy mi újság a világban, számomra nem sokat mond. A gyémánok is azt hangoztatják a kazettákon, hogy előbb itthon kell sikeresnek lenni, mert aki itt nem képes rá, az külföldön sem lesz az. Ezért érdekelnek engem az itthoni esélyek.

 

A hazai termékforgalmazók létszámát 100-200 ezerre becsülüd. Ez nagyon optimista jóslat, hiszen tavaly volt 31 ezer, idén sem több szerintem 35 ezernél. Valójában januárban derül majd ki, hányan nem újítják meg a tagságukat.

Előzmény: szimbol (226)