Nydqist Creative Commons License 2004.12.21 0 0 30

üdv. Mindenkinek!

 

Most van egy kis időm, így írok egy kis élménybeszámolót.

A történet ez év július 16-ai, ami a július 17-ei Győr-Fonyód-Győr túrát megelőző nap volt. Nagyon vártam, hogy 17-eske megérkezzen Győrbe, így félóránként kinéztem a vasútra, hogy itt van-e már. Egyik haverommal folyamatosan kukucskáltunk be a fűtőház mögé, de estig nem sok érdekeset láttunk. Elmentünk 9 körül kocsikázni a városba, és fél 10 után megint arra mentünk. Mikor megláttam, modom hirtelen: "itt van", haverom satufék, majdnem az árokba csúsztunk, letettük a kocsit, aztán már mentünk is be a NoHAB mellé. Nagyon szép volt, igazi elegáns jelenség. 

Andrást meg szeretném majd kérni, hogy linkeljen be egy esti képet.

Majdnem egy órát voltunk kint a gépnél, aztán már rápihentem a következő napra, amikor volt a menet. Nagyon felemelő érzés volt végig az út során, hogy sok átjárónál fotósok voltak álvánnyal, a Balaton mellett pedig nagyon sokan néztek bennünket, ahogyan haladtunk. Tapolca különleges élmény volt, ismét egy NoHAB az egykori honállomáson.

A lesencetomaji fotómegállás pedig egyszerűen fantasztikus volt. Km-es sorok minden oldalon, mert a sorompó le volt engedve, már dudáltak is sokan, mi pedig a gyönyörű napsütésben csodaszép képeket tudtunk készíteni a gépről.

 

Üdv.: Nydqist