würthkiller Creative Commons License 2004.12.20 0 0 471

Szia Lanthalas!

manapság az autóiparban igen kevés az, ha vkinek megvan az autószerelő szakmája.Ha nincs megfelelő műszere, nem tudja megállapítani a hibát.Ha nincs megfelelő - esetenként többszázezer FT-os célszerszáma - szét sem tudja szedni a kocsit.És akkor még nem beszéltem a folyamatos továbbképzésekről.Szóval egy korszerű autóhoz hozzá sem szagol egy szerelő, ha a fentiek nincsenek mögötte.Természetesen nem az izzócseréről, átgumizásról beszélek.

Ugyan a digi gépek javításához kevesebbet konyítok, de gyanítom, itt is hasonló a helyzet.Lehet, hogy tévedek, de nehezen tudom elképzelni, hogy felkészültek az összes náluk kapható márka összes típusának javítására...

Egy éve terveztem digitális gép vásárlását. Akkor a garanciát firtató kérdésemre az volt a válasz, hogy ide kell behoznom, ha vmi gáz lesz vele, majd ők azt intézik.Szó sem volt semmiféle saját szervizről.Tulajdonképpen sejteni engedték, hogy kiviszik javíttatni.

Nincs ezzel semmi gond, majd a vevő eldönti, hogy a néhány %-os árkedvezmény miatt lemond-e a magyarnyelvű használatiról, ill. a helyi garanciáról.

Előzmény: Lanthalas (470)