noni2004 Creative Commons License 2004.12.19 0 0 301
Szia Zsoca!......................Kérésednek megfelelően ismét elolvastam amit arról a " gyüjtő" honlapról írtál. Ugynúgy értelmeztem, mint első alkalommal, viszont tényleg elkövettem egy hibát. Nem azt kellet volna írnom, hogy menj a.. keresőre, hanem azt, hogy AKIT érdekel, vagy érint a téma és az interneten keresi, nézze meg a ... keresővel. BOCS!!!................................Még ehhez a témához: Azt írod, ha vki nem pikkelysömörös, itt ott olvas róla, megragad benne valami erről a betegségről......... Azt hiszem, hogy ha valaki nem érintett a psori kérdésben, ( vagy más bőrproblémában ) és nem az a hobbija, hogy a betegségek leírásait olvasgatja, akkor ezt a címszót, vagy honlapot meg sem nézi. ....Legalábbis én nem szoktam olvasgatni a különböző betegségek leírását, ha egészséges vagyok. .............Ne érts félre!- én is nagyon jó kezdeményezésnek tartom a gyüjtő honlapot, de szerintem, az azoknak szól főként, akik már érintettek. ...............Sajnálatos, hogy az orvosok nem ismerik fel a psorit, de tény, hogy rengeteg fajtája van. És Ők azért pár évig tanulták, majd pár évig gyakorlatot szereztek bőrgyógyászatból. ............Talán kishitűnek tűnök, de azt hiszem, ha napokig olvasgatom az ide vágó témát sem leszek olyan képzett, mint egy közepes orvos. DE ABBAN IGAZAD VAN, HOGY MAGUNKAT KELL GYÓGYÍTANUNK, NÉHA DIAGNOSZTIZÁLNUNK IS. ................................................................................................................. " Az a nagy veszélye a szavaidnak, meg az egész boncolgatásnak amit ti ( lelki vonalon nyomulók) végeztek, hogy ha valaki ezt elhiszi, elkezd utánatok menni, és ettől azt várja, hogy majd hűde nagyon meggyógyul, vagy legalábbis enyhülnek a tünetei, akkor iszonyú nagyot fog csalódni és az egésszel többet ártotok mint használtok." ....írtad................OK. tegyük fel, hogy az egész csak hülyeség, feltételezés, nincs semmi alapja. ........XY elolvassa amit mi " lelki vonalon nyomulók" leírtunk és kipróbálja.............. Azt mondja, 31 éves koromban jött elő a sömi, történt-e velem valami úgy 29-31 éves korom között, ami kihozhatta. ( mert azt nem írta senki, hogy nem a gének hordozzák! ) .........................Gndolkodik 1 órát, majd leszögezi, hogy nem történt vele semmi, akkor volt a legboldogabb. Itt véget is ér a próba, szerintem minden normális ember elveti az egészet. (Eddig ugye semmi ártás, semmi veszély, semmi csalódás.) .........................De mondjuk rájön, hogy akkor vált el, akkor államvizsgázott, akkor halt meg az anyja, stb. stb. stb. ami nagyon megviselte. ( Ettől még talán nem lesz baja) .......Ezen felbuzdulva, követi a lelki utat, és ---- mert tegyük fel nagyon alapos - leírja egy lapra, hogy mi történt, ő mit érzett, és ez az érzés miben változtatta meg a hozzállását. ..... Összegzése pl., hogy azóta mindenben és mindenkiben a hibát keresi. ( de ezer más is lehet, ez csak egy példa.)................ Gyógyulni akarok mondja, ezért holnaptól egyszerűen átlépek mások hibáin. Nem idegeskedek, nem akarom megváltoztatni, csak nem foglalkozom vele. Az ő hibája, nem az enyém, egyébként senki nem tökéletes, stb. stb. szóval rábeszéli magát a változásra, és azt sikerrel végrehajtja. ............Így telik el 2 év, és egyszer csak látja, hogy nem változott egy fikrcnyit sem a sömöre. Igen, talán jobb a lelki állapota, mondjuk nyugodtabb, kevesebbet idegeskedik, jobb lett a viszonya a környezetével,...........de a sömör ugyanolyan. ................................Kedves Zsoca!!!!! Konkrétumokat kérek!!!! Mi volt az ártás?????? Tönkrement a bélése a sok hülye gyógyszertől?........Kifizetett milliókat?..................Elvékonyodott a bőre?.............MIRŐL BESZÉLSZ?......................Ha CSAK azt éri el, amit Te leírtál ........ " lelkileg kiegyensúlyozottnak érzem magam, a világon minden rendben van körülöttem....."...akkor mi az ártás??? VÁLASZT VÁROK! ....Üdv.: noni
Előzmény: ZsocaA1 (297)