noni2004 Creative Commons License 2004.12.18 0 0 300
Szia Henci!.................A diéta tényleg egyénre szabott! és teljesen eltér azoktól ( legalább is a nekem előírt ) amit eddig bárhol hallottam, vagy olvastam. Húst csak keveset, és soha nem pulykamell, csirkemell, hanem az állat kimozgatott részei. Rengeteg hal és belsőség. Aztán arra kell odafigyelni, hogy minél több félét egyek. Mennyiségi megszorítás csak a hús és fehérkenyér esetén. Egyszerre folyik egyfajta tisztítás és a szervezet feltöltése. A dokinő azt mondta, hogy a szervezet erölködik, ha nem kapja meg a kellő tápanyagokat, mert kerülő úton tudja csak előállítani. Csak érdekességként, hogy nekem pl. naponta kell ennem 1 szelet karalábét, retket és erős fűszereket. ( nem az íze erős, hanem a hatása) kévét naponta 1-2 csészével, aztán inka kávé, ami cikóriából van. Szóval ilyenek. Kifejezetten jól érzem magam tőle, pöttyeim nincsenek. Nem jöttek elő a Tomesa óta. Kopp, kopp, kopp............................. Ne idegeskedj a fürdők miatt. Nekem pl. a Tomesa kúránál 20 alkalom után még semmi nem látszott. ............................Ha javasolhatom hívd fel a dokinőt és próbáld kérni, hogy vegyenek előbbre. ...........Üdv: Noni
Előzmény: henci2 (298)