Zöldlomb Creative Commons License 2004.12.18 0 0 303

Galambocskáim!

"Asszem" kezd egy kicsit ahhoz hasonlítani a diskurzus, amit általában az ELTE Btk töri/szociológia szakos hallgatói által látogatott kocsmák csendes zugaiban lehet hallani. Van már szó a tőke és a munka antagonisztikus ellentétjéről, túltermelési válságról, értéktöbbletről, fogyasztói dömpingről. Lehet, hogy a vitát kibővíthetnétek a két héttel ezelőtti parsztvakítási népszavazásról alkotott véleményetekkel.

 

Én a magam részéről örülök annak, hogy elmondta a kupec is, meg a szaki is tapasztalatát, véleményét. Ez jó. Remélem, hogy a többi olvasó is leszűri magában a magának való tapasztalatot, mint ahogy azt a felnőttek meg szokták tudni tenni.

 

Javaslom, hogy se G.D, se T.K. ne szívja mellre, mert tudjátok, hogy infarktushoz vezethet a stressz. Tényleg köszönö mindkettőtöknek, hogy felvállalta a MEGMONDÓEMBER szerepet, és a többiek meg azt tesznek a meggyőződéseitekkel, amit jónak látnak. Ha olcsó olajat tesz a gépbe, akkor vesz majd új láncot meg lapot a bótban, ha meg drágát, akkor meg arra költi a pénzét. -A tőkének mindegy, mind a kettő áru...

Üdv,

Zöldlomb

Előzmény: Törölt nick (301)