extremcomputer.hu Creative Commons License 2004.12.17 0 0 461

Sziasztok,

 

nem is tudom igazán mit szóljak hozzá a témához...

 

Ami bizonyos, hogy rosszakaróink és konkurenciáink szapulása ellenére cégünk az egyik legsikeresebb online áruház Magyarországon biztos háttérrel és szolgáltatásokkal.

Áraink mértékét mindig is az internetes piaci árhoz viszonyítjuk, beszerzéseinket ennek függvényében alakítjuk. Európai beszerzéseink mellett ebben az évben már egyre több magyar képviselet és disztribúció elismeri munkánkat és versenyképes árakkal beszállítanak rendszerünkbe. Minden termékünket a gyártó által ellátott garanciajeggyel és a saját jótállásunkkal együtt adjuk. A digitális fényképezőgép és kiegészítő gyártók magyar márkaszervizeinek nagytöbbsége már elfogadja az EU jótállási jegyet is. (Az EU garancia elfogadásáról egyébként a Digitális Fotó Magazin szeptemberi száma részletesen beszámol egy szerviz körképpel.) Szervizünk ugyanúgy mint a magyar képviseletek nagy része több magyarországi és európai szervizzel áll kapcsolatban és törekszik a lehető leggyorsabb és legbiztosabb munkára.

Tény, hogy sok szolgáltatásunkban folyamatos fejlődésre és csiszolgatásra van szükség ahhoz, hogy a megnövekedett igényeket  és vásárlói online kedvet még jobban és zökkenőmentesen ki tudjuk szolgálni. Bízunk benne és mindent megteszünk továbbra is, hogy vásárlóink elégedetten távozzanak üzleteink valamelyikéből.

 

Boldog karácsonyt és szép fotókat kívánok mindenkinek!

 

Üdvözlettel:

VB

Extreme Digital