Törölt nick Creative Commons License 2004.12.17 0 0 43
Figyelj, ne ködösíts. Lé duma, amit nyomatsz. A stílusodból már eleve tudtam, hogy ez fog jönni. Erre nincs időm.

Igenis olvastam az oldaladat. Nem annak a címét írtad vissza nekem, amit én adtam meg, az általad megadott címen nem az a szöveg van, amit bemásoltam.

Köszönjük szépen, hogy gyarapítod Korom Gyula, Egely György és társaik illusztris táborát. Sajnálattal kell közölnöm, hogy ilyen színvonal alatti áltudományos hablatyra nemhogy Nobel díjat nem fognak adni, de minden fizikus úgy fog reagálni, ahogy én tettem. Leírja neked a tényeket, aztán mikor világos lesz, hogy nem is akarsz elgondolkodni róluk, ignorálni fog.

Ez itt a pont. Legközelebb csak akkor számíts válaszra, ha bármire valódi adatot hozol (pl. mennyire fékeződnek a bolygók, hogy magyarázod meg a fényelhajlást a Nap körül stb.) Figyelmeztetlek: elvárom, hogy ezek tudományos szinten legyenek. Vagyis egyértelmű matematikai modellből, egyértelmű, ellenőrizhető kísérleti jóslatok.

Ne gyere nekem olyan blablával, hogy szerinted mi logikus meg mi nem. Gőzöd nincs a fizikai modellek mibenlétéről, nem csoda, hogy nem látod át őket. Az hogy logikátlannak látod őket, csak korlátozott és elfogult felfogóképességedet tükrözi vissza. Ki lehet ebből törni, de ha nem akarsz, akkor én nem segíthetek. Nincs időm pszichiátert játszani.
Előzmény: Astrojan (40)