vörösbáró Creative Commons License 2004.12.17 0 0 23

Ide is beteszem, mert talán ide jobban illik:

 

Sopronban 4 körzetben számoltak újra és egyetlen egy esetben egy 2. kérdésre eddig érvényesnek elfogadott NEM szavazatot nyilvánítottak érvénytelennek. Azt viszont senki nem tudta megmondani, hogy miért éppen ebben a nég ykörzetben kellett újraszámolni.

 

"Patrubány Miklóst, a Magyarok Világszövetsége elnökét a cyberpress telefonon kérdezte. Patrubány Miklós elmondta: a néhány esetben beigazolódott bejelentéseket követően azokban a szavazókörökben kezdeményezték az újraszámlálást, amelyekben a két feltett kérdésre az igen-nem-ek aránya kevesebb mint 10 százalékos eltéréssel egymás tükörképét mutatta.
Mégpedig azért, mert ,,ez nem tipikus választói magatartás" - fűzte hozzá Patrubány, hiszen a pártok igen-igen, vagy nem-nem szavazatra buzdítottak. "

 

 

Nnnna, kérem. Itt azért sok hamut és szőrcsuhát várok a Patrubanit istenítőktől. Mert ugye elhangzott itt többször olyan, hogy "bebizonyosodott, hogy több mint 1100 választókerületben csaltak" meg hasonlók, és közben éppen a Patrubani mondja, hogy ők egyszerű matematikai arányt állítottak fel a saját igényüknek megfelelően és ami nem passzolt ehhez az arányhoz azt megfellebbezték. Hagyjuk tehát a süketeléseket, hogy a "súlyos bizonyítékok" meg ilyenek alapján... Egyszerűen ezek az eredmények nem tetszettek a Patrunak és ezért ismételten költségbe hisztizte a magyarokat. Politikai hulla ez a pasi....

Előzmény: verz (19)