gépdoki Creative Commons License 2004.12.16 0 0 299
Ha ma is csinálnád, és nem csak néznéd, valószínűleg más lenne a véleményed, mint ahogy nagyon sok profi favágó ma már csak mosolyog azokon, amit az imént leírtál.
Az előbbi hozzászólásod inkább hasonlít egy 20 évvel ezelőtti favágó véleményéhez, mint a miakéhoz. Lehet, hogy Te 20 éve nem vagy favágó, és csak nosztalgiából beszélsz?
Egy dolgot viszont ne felejtsél el: ezt a topicot nagyon sokan olvassák olyanok, akik nem pontosan tudják, hogy mi itt most pontosan miről is beszélünk, hisz egyszerűen jóhiszemű motorfűrész-tulajdonosok, akik soha nem fognak köbméterekben gondolkodni, amikor leveszik a polcról a mortorfűrészt.
Én tiszteletben tartom a Te véleményedet is, mint ahogy másokét is.JHa ilyen erősen kereskedőellenes vagy, én csak azt javasolom neked, hogy legyél Te is kereskedő, hisz annyira értessz a témához, hogy biztos nagyon sokan el fogják hinni neked, amit mondassz. De előtte gondoldd végig! Azok a kereskedők, akiket itt szapulsz - ha annyira hülyék lennének - szerinted ma is kereskedők lennének?
A legjobb bíró a piac! Vagy gibicnek semmi sem drága?

Bocsika, ha kissé kemény voltam, de nem tudom preferálni, amikor valaki olyan dolgokkal kapcsolatosan kritizálódik - és mások véleményét igyekszik megváltoztatni - amihez csupám egyoldalú ismeretanyaggal rendelkezik, és ez az ismeretanyag lehet, hogy több évtizeddel korábbi tapasztalatokra hagyatkozik. Vegyed tudomásul, hogy a szakma attól még tovább fejlődik, hogy Te nem műveled!


Előzmény: Törölt nick (297)