pszori Creative Commons License 2004.12.15 0 0 291
Szia Zsoca!

"És a legfontosabb:

Rendkívül jó lenne csinálni egy olyan honlapot, amin össze vannak gyűjtve azok a módszerek, amikről maguk a betegek írják le, hogy igenis hatásosak voltak és mennyire voltak hatásosak. Ne kelljen már ehhez egy teljes fórumot átolvasni! Főként azoknak, akiknek még az internet is újdonság, nemhogy tudják kezelni a fórumokat."

Teljesen egyetértek a gondolataiddal, én is hároméve kutatgatom az információkat és nehéz őket összeszedni. Ezért is indítottam el a http://pszori.atw.hu honlapot, ahol tudnánk ezt a problémát orvosolni.

Ez a portál tejlesen free, bárki regisztrálhatja magát és bárki tehet fel cikkeket, gyógymódokat, akármit, ami a betegségünkkel kapcsolatos. így tematizálva lehetne olvasni minden hasznos dologról.
Gondolom ha beindulna a dolog az alapítványt is be lehetne vonni, mondjuk egy beteg kérdez - orvos válaszol dologba.

Szóval kérlek Benneteket, regisztráljátok magatokat és tegyük a Portált egy nagy információ bázissá, hogy az új betegek is könnyebben szerezzenek be minden infót.

Köszönöm:M.

UI:
A portált én ingyen és bérmentve gondozom.....
Előzmény: -=Zsoca=- (290)