greenwhite Creative Commons License 2004.12.14 0 0 185

akkor megpróbálok válaszolni,

 

"Miért nem gondolkoztak előre a várható következményekről? "

Biztos, hogy gondolkoztak, és tudták, hogy 19re húznak lapot, de megpróbálták. MErt ha nem-et mondanak, akkor az MSZP-SZDSZ az elkövetkezendő egy évtizedben állandóan azzal támadta volna őket, hogy ők is magasról tesznek a nemzeti érzésre. Ismét jöhetett volna az egyik kutya másik eb, suttogó propagandájuk.

 

"Miért ilyen köntösben akarták ezt eladni, amikor várható volt, hogy ez keményen piszkálni fogja az emberek csőrét? "

Ezt az MSZP csinálta, én nem emlékszem arra, hogy a FIDESZ riogatott 800000 magyarral

 

" Miért nem tett le a FIDESZ Gyurcsány felkérése ellenére egy törvényjavaslatot még a népszavazás előtt, ami alapján dönthetett volna a távolmaradó több mint 60 %? "

Mert az egész egy csapda volt. Ha letesznek valamit az asztalra egyből jöttek volna az un. nemzetközi jogászok és "elmagyarázták" volna, hogy ez milyen szélsőjobboldali javaslat.

 

"Miért nem állt ki Orbán Viktor Gyurcsánnyal vitázni, ha olyannyira érezte az igazát, ahogy itt sokan állítják?"

Mert ezt nem az MSZP és a FIDESZ kezdeményezte, Gyurcsánynak Thürmerrel és Patrubányival kellett volna. Ennek enm szabadott volna pártpolitikai üggyé változnia. HA nem mond nemet először Adolf Hiller és tolvajbandaKuncze

 

"Miért nem tudta a "szépszáju" Orbán Viktor meggyőzni a magyarokat, hogy a KÁP nemhogy ráfizetés lesz, de még pénzt is hoz a házhoz ahogy állítja?

- Miért nem tudta meggyőzni a választókat, akik már régen "hazugnak" tartják a kormányt (FIDESZ szóhasználat), hogy a FIDESZ-nek van igaza?"

Mert sajnos használ a Horn Gyula regnálása alatt kitalált MSZP-s propaganda: egyik kutya másik eb, mind a kettő egyforma. Illetve nem kellett volna megengedni a Tőkésnek és a Duraynak hogy elmenjen vitázni.

Előzmény: Amart (168)