Azoknak írom, akik nagyon elmentek a lelki problémák és azok megoldásának irányába:
Tudom, hogy ti nem nagyon támogatjátok az ilyesmit, DE: Van egy remek tabletta, ami recept nélkül kapható és saját tapasztalatomból mondhatom, hogy segít!
Ez a HOVA tabletta.
Eredetileg a stresszes életet élőknek találták ki, amely körbe gyakorlatice az emberiség 80%-a tartozik.
Nem szteroid, kizárólag természetes anyagokat tartalmaz és habár kémiai szempontból "gyenge", mégis hatásos tud lenni.
Hogy miért ilyen hatékony? Azért, mert helyettesíti a Lexarom (vagy lesaroom) tablettát is, ugyanakkor valós fizikai hatást is kifejt. Ha beveszed, akkor annak tudatában vagy, hogy nemsokára meg fogsz nyugodni és meg is történik.
Én rendkívül stresszes vagyok, ennek része volt ugye a psorim kialakulásában is, a szememre és az izületeimre is ráment, stb. Nem mondom, hogy megszüntek a tüneteim a gyógyszer használatával, de az állandó és folyamatos gyomorszorító érzésem elmúlt, borzasztó lazán kezelem a problémákat (de kezelem és nem siklok el felettük!) és az életemre úgy általánosságban véve igen jó hatással van ez a gyógyszer. Ráadásul nem szokik hozzá a szervezet és nincsenek szörnyű mellékhatásai. Mindenkinek csak ajánlani tudom, akinek szüksége van ilyesmire.
Még valami: a problémákat ez a gyógyszer sem szünteti meg! (Arra is van gyógyszer, csak azt ciánnak hívják.) :))
A másik dolog, amit szeretnék írni az az, hogy ne keressétek az okokat! Ahogy alant már leírták alapvetően genetikai eredetű betegség, azért van rajta már az újszülötteken is és ezért fordul elő a Világon mindenhol. Minden harmadik ember hordozza a hajlamot okozó hibás gént, csak nem tud róla, mivel csak azokon fejlődik ki a betegség, akiknél még valamelyik más hajlamosító tényező is közrejátszik (pl. stressz, napsütés, sugárzás, stb-stb...)
Látjátok, erről írtam az előző hozzászólásomban! Még maguk a pszoris betegek sem tudják pontosan, hogy mi is ez! Borzasztó silány a tájékoztatás és még ennek egy része is félretájékoztatás! Olyan orvosokat szólaltatnak meg néha a TV-ben, hogy a fejemet fogom tőlük....arra gondolok, hogy ennél még én is többet tudok és pontosabban.
És a legfontosabb:
Rendkívül jó lenne csinálni egy olyan honlapot, amin össze vannak gyűjtve azok a módszerek, amikről maguk a betegek írják le, hogy igenis hatásosak voltak és mennyire voltak hatásosak. Ne kelljen már ehhez egy teljes fórumot átolvasni! Főként azoknak, akiknek még az internet is újdonság, nemhogy tudják kezelni a fórumokat.
Erre egy meglévő honlap is alkalmas lenne, amennyiben partnerek lennének az üzemeltetői. Gondolok itt pl. az MPA, a Magyar Psoriasis Alapítvány honlapjára (http://www.psoriasis.hu).
Van itt a fórumon valaki az alapítványtól?