na, ilyen nincs:)
nem akartalak provokálni, csak poénnak szántam. lehet hogy nem tettem bele elég kacsintást vagy túl komolynak tűnően fogalmaztam, elnézést
a honlapon tényleg hozsannázok magunkról, ez tudod azért van, mert mi tőletek a tavaly szilveszteri kupa (1:8) óta ösztönösen be vagyunk szarva, és ha egy szoros eredményt érünk el ellenetek az nekünk már siker:) (nem igaz, hogy ekkora ellentmondástól sem esett le)
tényleg a "szégyenteljes" miatt írtam, de má' ne is haragudj azt a mondatot nem lehet másképp értelmezni, minthogy "nem tudtuk megverni azokat a gyíkokat":-)
képzeld el, ha mondjuk a Top Floor ellen 4:4-et játszanátok valami antifloorball játékkal, aztán úgy fogalmaznál, hogy "a Top Floor elleni szégyenteljes döntetlenünk után" hehe;-Đ
persze mi nem a Top Floor vagyunk, szal jogos ha nem vagytok büszkék egy tőlünk "elszenvedett" döntetlenre.
Amúgy egyáltalán nem zavart a megfogalmazásod, csak kedvem támadt hozzáfűzni egy önirónikus, látványosan nagyzolós kommentárt, amit sajnos félreértettél
Azonban az arcosságot inkább nálatok lehet felfedezni..ahogyan egymással beszéltek a meccsen és ahogy egymással viselkedtek. Ennyit erről..:))))
? arra gondolsz, hogy a "passzojjá má' b***meg" helyett a "légyszíves add oda a labdát" megfogalmazást kéne alkamaznunk?:) lehet hogy mások félreértik, de mi hőzöngve is tiszteljük egymást:)
Ezt meg aztán végképp nem kellett volna magadra venned, mert tényleg nem arcoskodtatok, egyszerűen csak szarok voltatok;-).
Mellesleg....nem éreztem bennetek azt az erőt ami elég lenne ahhoz, hogy a tavaszi fordulóban is ilyen eredményt érjetek el..
hát 1 cserével elég nehéz erős csapat benyomását kelteni, de mi nem is akartuk, mert így tévesztjük meg az ellenfelet...;-Đ
üdv, bc