_cOlOs_ Creative Commons License 2004.12.14 0 0 983

Zöldséges:

Hátha más sem tud róla, és úgyis ebbol hiány van errefelé. Szóval Zöldséges nyilt a Ihász-Kelemen sarkán is (igen, a Cserkesz Udvarban :) ) Gondolom rájottek, hogy ezen a kornyéken lesz elég vevo (Idokozben mellettunk átadták a Kelemen Házat is)

Eddig még csak a feleségem probálta, szerinte szép áruk vannak, de az áruk ára van ahol olcsobb...talán kiprobálni érdemes.

Egyébként ha már Óhegyrol és éttermekrol van szo: Gergely utcában mostanában egyre gyakrabban fordulok meg a Zila (?) vendégloben. Nekem tetszik igy felujitva. És meglehetosen olcsoak, bár a kaja finomsága átlagos, de azért finom. Úgy olvastam direkt azért ujitottak, és akarják megtartani ilyen hangulatosnak (nem pedig kocsmának) mert rájottek a hogy a kornyékre koltozo "gazdagok"-nak (Palazzo, Gergely, Korosi, Cserkesz, Kelemen) van erre igénye. Egyébként tényleg, mert pl most szombaton 5 kor is 50% tele volt, és egy csomo asztal le volt foglalva, és foleg a 25-30 as korosztály volt.

Nade ha finomat akarok enni, akkor az Ihász-Vaspálya végén levo Nap Hotel alatti vendéglobe megyek. Hát én ott eddig mindig olyan, de olyan finomakat ettem... Persze jó drágák... mondjuk ugy, hogy átlagos belvárosi áraik vannak.

cOlOs