NagyonI Creative Commons License 2004.12.13 0 0 123

Pirike ne merészelj izgulni!! Mit tolnál el??? Ha itthon leszek, bejelentkezem én is...

Csak hívd kdezsoet, hidd el, jönni fog a nagy varázsló.. (de mit is varázsol???)

 

Mézontófű: rántott hal krumplisalátával, és nálunk az biztos, hogy 98 éve, de lehet, hogy több, és előtte káposztaleves. Ezt még odaátról hoztuk, olyan  korhelyleves féle.

Csak a mama meg ne tudja (anyu) , hogy kolbászt is szoktam bele tenni.....

 

Kerub:olyan büszke vagyok magunkra!!! Azért nem hittem benne, mert elküldés előtt nem akart megszólalni. Trallala, pritty, trallala, pretty... énekelné MIcimackó, s ugyan miért ne énekelhetném én is???

 

sneci!! sikerült???

 

          

 Ma csomagoltunk. Szerettek csomagolni?? Nálunk Férj szeret. Ide dugd az ujjad... nem!! nem oda!! Jesszus! Képzeljétek, anya (én) nem fentről lefelé húzta a celluxot... na most nyomd meg... nem arra, te! Emeld föl... a másik felét... nem azt.... a másikat!! Istenem!! Mi lenne veled nélkülem? Itt vágd el a madzagot.. aúúúúúú  !!! ez az ujjam volt!! Majdnem. Na most simogasd a papírt... Érzéssel, te! Vágjunk még egy madzagot. Hát ez rövid lett. Figyelj csak, ide még kellene egy kis cellux... Most tényleg föntről le.. Nem találod a végét?? Hát mér nem hajtod be?? Hol van a Messzelány vette cellux? Na menj, keresd meg.. (5 perc múlva) : Aki bújt, aki nem, nem várok rád tovább...Az ujjadra lesz szükségem... (én vadul szorítom a dobozhoz)

Jézus, micsinálsz, asszony??!!Még nincs mihez szorítani!! Majd a madzaghoz leszel szíves.....

 

stb. stb. És ezek után legyen jó éjszakám????De nektek igen!!!

Előzmény: pirine (117)