RTH41 Creative Commons License 2004.12.12 0 0 282

Kedves noni!
Jajj, a csapda.:-)
Én attól féltem nehogy bele vigyél egy olyan vitába, amihez nem értek vagy nem ismerek (ajurvédikus módszerek, de akár bármelyik titokzatos keleti gyógymód). Tudom nem szándékos volt részedről.
A számtan jó, akár az általad említett módon is meg lehet közelíteni.
Csak egy gondolat: szerinted vagy szerintetek akkor minden orvos, természetgyógyász egy pénzéhes, rosszindulatú, kárörvendő ember? Akik ha tudnák is a gyógyulás módját vagy az időszakos tünetmentességet se árulnák el. Ezt nem hiszem el! Akármilyen pénzéhes, önös érdekek vezérelte a jelenlegi világ, akkor is lenne olyan, aki ha tudna segítene.
Hopp, eszembe jutott valami. Én voltam egyszer egy főorvosnál (12 éve), aki Mongóliában, Tibetben és Kínában dolgozott öt évig. Hazajött és megkerestem. Elég érdekes volt a diagnosztika is egy nyugati orvostól. Kézzel végigtapogatott, pulzus vizsgálat, stb. Mágneses fülakupunktúra (apró mágneses golyókat, amit Kínából hozott ragasztott a két fülem különböző pontjaira kb. 10-10 darabot). 10 nap(?) múlva csere. Ő azt mondta, hogy ez egy anyagcsere-betegség, ill. idegrendszernek is köze van hozzá. Érdekesség: két kezelés után 1 hónap múlva teljesen tünetmentes lettem, úgy hogy emellett semmit nem használtam. Direkt kérte ezt, mert én voltam az első psoris betege és kíváncsi volt a hatásra. A tünetmentesség kb. 9 hónapig tartott, mikor újra elkezdett kijönni. De sajnos elköltözött, nem tudom hol lakik. Mindenesetre kíváncsi lennék arra, ha megismételnék a kezelést, most használna-e.

Azt írtad, annak ellenére jártál a pszihosebész hölgyhöz, hogy nem jött létre az üzlet köztetek. Ugyan miért??? Netán olyan dolgokról is beszélgettetek, amiről olyan megközelítésben mással nem tudsz? És ha most visszagondolsz erre, szerinted jó hatással volt Rád ?
Igen, pontosan ezért. Olyan dolgokról tudtam vele beszélgetni, amiről mással nem. Számomra nagyon sok misztikusnak tűnő dolgot művelt néha velem, csak úgy poénból, pl. mindig megéreztem, ha a hátam mögé került és a fejem fölé tette a kezét, mintha az áramütés ért volna - ezzel "büntetett", ha rosszat vagy csúnyát mondtam.:-)))
Ezzel sokat "játszottunk", nagyon csodálkozott rajta milyen érzékeny vagyok az "energia-átadásra". Kísérletezgetett velem. Hátam mögé állva a két kezét a fejem fölé tette és találjam ki, mikor ad át energiát, gyak. 100%-ban beletrafáltam a dologba. A fogfájást elmulasztotta az ujja hegyével. Próbálkozott energiaátadással, amitől mindig rosszul lettem. Szerinte nekem nincs szükségem energiára, hanem a sajátomat kellene használnom, de az meg valami miatt blokkolva van (valami ilyesmit mondott). Szerette, ha néha elmegyek, mert legalább megmasszíroztam jól a talpát.:-) Annyit jártam talpmasszázsra egy időben, hogy megtanultam.
Látod, csak nem áll tőlem messze az ezoterika, a spirituális dolgok.:-)))), ha nem a nyers önzés, a pénz vezérli a segítést.
Talpmasszázs: egyszer jártam fél évig egy Hölgyhöz, akinek a masszázs, jobb láb 50 perc, a bal láb 30 perc volt és kér érte 150 Ft-ot, kb. 13 éve. Sajnos nem sok eredményt hozott. Legközelebb talpmasszázsra az emlegetett bioklinikán voltam, ahol a két láb összesen 10 perc és 1500 Ft, majd leestem a székről.:-(((.

Hopp, írod, hogy voltál a biokémikusnál, írhatnál róla, mit is csinál. Vagy ha nem publikus, kérlek írd már le e-mailbe, mert eddig akik voltak, olyan misztikusnak írják le a dolgot.

Előzmény: noni2004 (279)