explosion Creative Commons License 2004.12.10 0 0 6565

Bogyó:

Igazad van biztos ki lehet hozni jóval kevesebb pénzböl is. Sajnos mi is mindig mindehol ezen akadunk ki, hogy mindenki tud mindenböl jobbat, szebbet, okosabbat és föleg OLCSÓBBAT de amikor oda kerül a sor, hogy kellene 15- 20 db akkor ...jajj bocsi mégsem lehet kihozni ennyiböl...jaj most nem érek rá ezzel foglalkozni...jajj most mást tervezek....jajj most tönkrement a forrasztópákám....stb.... szóval túl sok ma magyarországon az ilyen nagyon okos, ügyes emberke. Te még nem találkoztál ezzel???

Még valami....soha ne azt vedd alapul, hogy mi az amit magadnak megcsinálsz és mennyiért!!

Pl. a bertoném....motorcsere....én elbütykölök vele és talán 200.000-böl ki is hozom azt, hogy benne legyen. Másnak nembiztos, hogy 500.000 alatt elválalnám mert akkora pöcsmörészés és csuszmákolás.

Nézd az 5let adott érdeklödö van ha te 10.000 böl kihozod / nem 5-böl!!! / akkor én kapásból rendelek 10 darabot!!! Ez nem vicc!! Hívj fel mert komolyan érdekel!! Kp fizetek és 3 hetes határidöt kalkulálva szerintem vidáman teljesíthetö!!

-- 2  / 4 / soros kijelzö háttérvilágítással

--4 pontos adatfigyelés / hömérséklet/

--állítható érték küszöb, riasztással

06703687025!!!!  Joe

Előzmény: bogyo28 (6564)