explosion Creative Commons License 2004.12.08 0 0 6556

Hali.

 

Analógra átalakítani nem eccerü feladat mert akkor több lenne benne a müszer mint egy MIG-ben. :-)

A Bertone sem mai gyerek, de szerintem igényesen beépítve a müszercsoportba nemhinném, hogy szarul nézne ki benn.

 Abban igazad van, hogy az autóink jeleznek vizet és olajnyomást. Ez eddig tiszta sor.

Csak a a baj, hogy mivel elmúltak igencsak 20 felett és gondolom a vícsöveket nem mindenki cserélte ki vadi újra / a fémrészeket is beleértve/ így fennálhat a veszélye annak, hogy vhol elmegy a vized. Ha elment akkor a víhöfokméröd nem fog hírtelen nagy változást jelezni. Vagy leesik közel alaphelyzetbe - mert nincs vized ...szállító, hövezetö közeged, - vagy felmegy a maxba ami a ritkább. Netán ha épp egy szöszi bombázó melleiben gyönyörködsz vagy a kilátást kamillázod akkor könnyen elöfordulhat, hogy percekig nem pillázol a müszerekre......és....hoppá wazze megált a moci.

Na mi ezért találtuk ki a hengerfej höfokfigyelését mert az sokmindent elárulhat a motor helyes vagy helytelen müködéséröl. A többi igazából csak úgy van, bár az olaj szintén hasznos dolgokat mutathat meg.

 

Van honlapom a www.explosionaudio.hu , de ez inkább céges és még nincs teljesen kész. A gyújtásmodult mindenképp ajánlanám akár még egy tesztre is mert pl az én Bercim 8.800-nál tiltott!!!

 

Referenciákat is találsz ott de az is inkább a cégek közül vannak. Az autóstechnikát, autoelekrtonikát mostanában kezdjük maszirozni mert sok olyan dolog van a mostani autókban amit érdemes átrakni az öregebb verdákba is. Pl tempomat. Szerinted mennyire lesz komoly egy 81-es X1/9 tempomattal?? Vagy hülyeség?? :-))

 

Radaros riasztó... 3x figyelmeztet, hogy "kérem álljon hátrébb a kocsitól mert bekapcsolom a riasztót".....stb majd 4.-re tényleg bekapcsolja...stb

Dallas kulcsos indításgátló, üzemanyag felhasználás és mennyiségmérö...stb

 

 

Előzmény: capri-3 (6553)