tigristomi Creative Commons License 2004.12.07 0 0 11

Szia Xanaxx!

 

???? Ezt hogyan tudod eldönteni? Fogyasztás előtt még csak-csak eldönthető róluk, hogy milyenek is, de fogyasztás után!!

 

Taplalkozas szakertok ezt irjak. Angolul tele van a net a lugos savas hatasaval az eteleknek, ha rakeresel 100 szamra kapod a linkeket.

 

 Neked egyébként vannak vagy voltak-e májgondjaid??

Nem, nincsenek szerencsere. En a tokeletsedes miatt csinalom a tisztitokurat es a tobbit, meg mert erdekel, es jobban erzem magam toluk.

 

 Malyva tea, azt hiszem ezt is irtam. Szoval ez hashajto tea, de ez csak hozzatartozik a mukodesehez. A lenyege, hogy segit lebontani az emesztorendszerben a lerakodasokat, amik lathato formaban jonnek ki az emberbol. Kinel hogy, en egy masik tisztito kuraval mar megbontottam ezt a reteget, plussz az etkezesem is segitett, hogy ez a reteg oldodjon.

 Az eredmeny eleg dobbenetes volt, ami arra osztonoz, hogy meg csinaljak ilyen es hasonlo tisztito kurakat.

 

 A legegyszerubb olyan tisztito kura ahol latod hogy mik jonnek ki beloled, a majtisztitas. Az emesztorendszernel hasonlo latvanyos eredmenyhez szigoru, rendszerint tobb hetes kura kell ilyen latvanyos tisztulashoz, de megeri.

 

 Van sokfele tisztito kura, ahol olyan lathato eredmenyek nincsenek igazabol, hogy latod hogy mi is jon ki beloled. Pl. sebtapasz, mas tisztito teak, masszazs. Biztos azok is jok, de azok nem erdekelnek annyira, es nem is tudnak ugy fellelkesiteni. Amit itt ajanlottam, es a meregtelenitesi topikban is, azok az igazi nagyagyuk. Masreszt mindket terulet, a belrendszer, es a maj mint kozponti meregtelenito szer, kozponti fontossagu az egeszseg szempontjabol.

 Ja, a cayenne bors hatasat is tudom latom, mondjuk azt kozvetve, ph mero csikon a vizeletbol. Ezzel egy atlagos ember a citrom, almaecet es lugos etkezes hatasossagat is tudja merni.

 Masreszt plussz ezeknel a testi erzetem, hogy konnyebb energikusabb a testem ezek csinalasa utan, plussz hogy a tudatom tisztabb.

 

 Ezek altalanosan erositik es tisztitjak az embert, nem specifikusak a problemadra, de mint az egeszseg alappillerei, szamomra logikusan is meghatarozoak minden betegseg kialakulasa es kezelese szempotjabol. Ezt azok a kutatok is igy latjak, akik ezeket a modszereket kifejlesztettek.

 

Tamás

Előzmény: Törölt nick (10)