Törölt nick Creative Commons License 2004.12.06 0 0 251

Sajna semmit se tudunk még. A doki felhördült, amikor egy agresszív tumor diagnózissal 2 hónappal a műtét után állítottunk be hozzá... már el is kezdte mondani, hogy miért nem jöttünk azonnal ide, de elnyelte a mondat felét (végülis utólag már nem mindegy? Mi semmit sem tehettünk a szövettan gyorsítása érdekében - a kórházban bakiztak, amikor nem küldték azonnal a Kékgolyóba is)

 

A doki mondta, hogy ez csak akkor jár, ha van még áttét (ld. a CT kimutatja a daganatot a hasban), de giga legutóbbi ultrahangja mutatott néhány fura echomentes képletet és azt mondta, hogy legrosszabb esetben ezzel próbálja meg alátámasztani a kérvényt (az asszisztensnő mondta, hogy nyugi:).

 

A doki már a héten el akarta kezdeni a kezelést, de az egész városban nem sikerült csütörtöknél korábbi szabad CT-időpontot szerezni:( Szóval én majd péntek reggel fogok berohanni a CT lelettel az onkológiára, ott a doki megkukkolja és eldönti, hogy van-e jelenleg daganat vagy nincs (hát, igazából ennek örülnénk a legjobban... de ha meg van, azt meg kivégzi a gyógyszer)

 

Ha van (vagy nincs:) a doki megírja a kérvényt az OEP felé, az elmegy a Kékgolyóba, ott kb. egy hetet ülnek rajta - és remélhetően jövő héten már el is kezdődik a  kezelés.(nem tudom, meddig tart - valszeg addig, amíg alá tudja a doki támasztani a kérvényt!)

 

A gyógyszert havonta egyszer fogják adni, gondolom olyankor néznek majd vérképet és hasonlókat is.

 

Egyébként jó fej volt a doki... megnyugtató. Amikor kifelé jöttünk az irodájából, meg is egyeztünk vele, hogy aki meg akar gyógyulni, az meg is gyógyul:) Egyébként az egész onkológia (ambulancia) szimpi volt, fiatal, jópofizó nővérek és hasonló. Kultúrált környezet. Szerintem jó választás volt a László kórház:)

 

Ps: konyha: asszem megrugdosom a gigát, mert az ő dolga lesz, hogy leszabassa a cuccost... végülis most, hogy tutira nem lesz chemo, nem kell attól félni, hogy teljesen ki lesz ütve:)

Előzmény: Cseresznye (249)