ArroW
2004.12.06
|
|
0 0
43
|
Szia Tilia!
Ha csak a tisztithatosag miatt tennel inkabb muanyagot, mint hagymanyos csempet, plane ahogy irod arban is osszemerheto a ketto (elsore azt hittem joval olcsobb), akkor nem ertunk egyet. Inkabb csempe, az a domestosos heti fugasurolas olyasmi mint az en liebling temam, hogy lakoszobaba, plane gyerekszobaba ne keruljon gazkeszulek (olyan meg amit lehet szepen allitgatni, elcsavargatni rajta ezt-azt, olyan plane ne, meg elenken emlekszem a sajat gyerekkoromra es arra a szerencsetlen konvektorra..) Ha hetente nekiallnal fugat _surolni_ mondjuk koromkefevel, es meg domestossal ra is segitessz, akkor 2-3 havonta fugazhatod ujra a csempedet.. En valami spricnis tisztito-fertotlenito vackot hasznalok azzal lefujkalom a csempet, varok vele kicsit, vizzel leoblitem, kesz. Kosz, vizko lejon. Ha nagyon preciz vagyok utana meg attorolom valami csempetisztitoval, amitol "szep" (maramennyire a jelenlegi csempezes tud meg szep lenni..) csillogo lesz, es a vizcseppek se allnak meg utana egy darabig rajta.
A topic temajahoz kapcsolodoan azt mondanam egyre inkabb az az erzesem, hogy megiscsak a zart egesteru cirko kazanban kellene neked is gondolkodni.. Azt legalabb tudnad normalisan szabalyozni, es mivel egyszerre szandekozol a gazradiatoros atalakitast is meglepni, igy meg csak az sem elonye neki, hogy utemezve tudod megvalositani, a cirkosnal egy lendulatbol vegig kell vinni az elejetol a vegeig. |
Előzmény: Tilia (42)
|
|