naakkormivan Creative Commons License 2004.12.06 0 0 243
Ha Gyurcsány és Kuncze nem szólít fel a hazaárulásssal felérő "Nem" szavazásra, akkor ebből a népszavazásból a magyarság megerősödve került volna ki. A magyarellenes erők ezt a sanszot nem hagyhatták és nem is hagyták ki. Ez a két gyászvitéz még annak az árán is teljesítette a parancsot, hogy tudták, a történelemkönyvekben, amig létezik magyar, őket a legnegatívabb jelzőkkel fogják emlegetni. Ezért ők meg a követőik nem alkalmasak arra, hogy a magyarság érdekét képviseljék. Ki velük a magyar parlamentből!
A FIDESZ Orbán nélkül egy kis jelentéktelen párt lenne szélsőbalon. A tehetséges Orbán vezetésével a jobboldal vezető pártjává vált. Orbán, ki tudja mitől vezérelve, amerikai tipusú "váltógazdaságot" akart megvalósítani "kiválasztott" ellenfelével, a magyarellenesség felé eltolódott MSZP-vel. Ezért az MSzP-s ügynökökkel összejátszva szétverte a többi jobboldali pártot. Ezzel rendkivül meggyengítette a jobboldalt!
A parlamentben erős ellenzéket igért, ugyanakkor mindig lehetővé tették az MSzP-s többség kényelmes kormányzását. Nyilvánvaló, hogy a FIDESz csak álellenzéki párt. Ki velük a parlamentből!
Az MDF maradék része liberális. Jelentéktelenné váltak. Nem valók a parlamentbe.
A szavazók kétharmada nem ment el szavazni. Belőlük négy másik, nagy szavazótáborral rendelkező pártot lehetne létrehozni. Miért kell ragaszkodni pont ehhez a négy párthoz?
Előzmény: naakkormivan (240)