frimi Creative Commons License 2004.12.05 0 0 838

A zarora miatt nem tudtam reagalni.

 

"Csak tudod, az én mesterségemben meglehetősen fontos a pontos fogalmazás - ha én trehányul, vagy nem egyértelműen írok le valamit radiológusként.."

 

Ezt celzasnak vettem es megjegyzem, hogy en viszont nem vagyok kozgazdasz, de ahhoz kepest (rut dolog), - utolag - elegedett vagyok a megfogalmazasommal... Kicsit nehezen talaltam ra az agyamban, mert reg tanultam ilyesmiket, no de azert csak sikerult.

 

"Az "improduktív" szó számomra egyértelműen a "Magyarország a vas és acél országa lesz, az oktatás meg az egészségügy meg örüljön, hogy él, azok úgysem termelnek semmit" gondolatvilágot hozza elő..."

 

Orulok, hogy sikerult tisztaznunk, hogy nem errol volt szo nalam. 

 

A koltsegvetesrol meg annyit, hogy soha seholsem eleg a jo Istennek a penze sem mindenre. Magam ezt itthon gyakorlatbol tudom, es szerintem az "allamhaztartas" szoban a magyar nyelv nagyszeruen hasonitott a csaladi koltsegveteshez.

 

Es hogy erdemben is szoljak, most utolag, az MDF altal javasolt megoldast jonak tartom ebben a helyzetben garancialis jellege miatt. Kivancsi vagyok, hogy a Parlamentben mi lesz, miutan a felek ugy nyilatkoztak, hogy tk. "En nyertem, a masik veszitett".  S ez nem jo elojel...

Frimi

Előzmény: kheiron (824)