Ma este kb. 17:45 M7 Érdi domb fölfelé Balaton irány, 130-al megyek belsőben, gyorsítok a 100-as korlátozás után, előzőm a szélsőben menőket, hátul vadállat módjára villogtatva (kb. 4 villantás/sec) jön egy állat, ilyent még nem láttam életemben, ráhúzom egy pillanatra ködzárfényt, nincs hová mennem, mellettem mennek, de mikor végre van, azonnal kimegyek. Az állat elmegy mellettem, majd én vissza mögé, folytatom az előzést, rámhúzza a ködzárfényt, egyet még villantok rá, erre előttem satufék, 130-140-ről kb. 20-30-ra, épp, hogy volt köztünk 50 centi. Ezután nem enged felgyorsítani, ott szlalomoz előttem legalább 10 másodpercig, ha én gyorsítanék, ő ráfékez, agyrém, magyarán: országúti gyilkossági kísérlet! Balkán, azaz vadkelet 2004, a rendőrség meg természetesen a 70-est méri még 5 km-el előbb. Ma ez a 2. ilyen eset, amit látok, a másik ma reggel 8as út, Inotai erőmű előtt, két másik kocsi játszotta, kevés hiányzott az ütközéshez, én hátulról néztem. Az ősszel láttam már egy ilyent kb. 1 hónapja, m1m7 kivezetőn a középső sávban, ott is szinte állóra fékeztek, nem volt köztük fél méter, én mellettük mentem el.
Tudja valaki, hogy mi folyik itt? Egyes gyilkosok/gyilkosjelöltek szabadon rohangálnak az országban?
Felhívtam a rendőrséget, budaörsiek vették fel, elmondtam nekik, és azt mondták, hívjam az autópálya rendőrséget. Mi vagyok én, díszpécser? Gondolom, nem. Jöttem tovább, még most is ideges vagyok.
Ja és az állat kiment Törökbálint felé jobbra...
Nyilván én is szabálytalan voltam a ködzárfénnyel (csak rövid időre), a villantás, mikor elém került, már csak a balesetveszélynek szólt, nem érzem szabálytalannak. De amit ő csinált, az páratlan, ill. már nem, mert szinte napi jelenség!!!