Állományjavító Creative Commons License 2004.12.03 0 0 153

Az SZDSZ, a demokratikus ellenzék liberális pártja a népszavazási kezdeményezést  nem támogatná, arra esély sincs. A kettős állampolgárságot megfelelő európai és szomszédos egyeztetésekkel, a nemzetstratégiai következmények feltárása után, a költségekkel való szembesülés nyomán, azt igen, miért ne, végülis létezik az intézmény, nem kívánja senki a megszüntetését.

 

Az irredenta, morális felsőbbséget sugalló, klerikodemagóg és Magyarország egységének és önképének és külpolitikai viszonyainak végzetesen ártalma kezdeményezést, azt soha nem támogatná.

 

Így tehát a kérdés nem tehető fel. De ha, feltételezve, de meg nem engedve, mégis feltehető lenne, akkor azt a kérdést tenném fel inkább, hogy ha az SZDSZ kezdeményezte volna, ti támogatnátok?

 

Nem hangzanának el több mint egyértelmű megjegyzések arról, hogy ki akarja a magyarság településterületit mecsonkítani, ki akarja idegen kézre adni, földhöz ragaszkodásukban meggátolni a magyarokat és az egész trianoni traumát párszázezer ember végleges, kényszerű áttelepítésével megoldani? De bizony, elhangoznának.

 

 

Előzmény: Törölt nick (150)