Törölt nick Creative Commons License 2004.12.03 0 0 241

jaja... neztuk az oldalt. Koszi:)

 

Azert ledobbento, mennyit fejlodik a tudomany... ha nehany honappal ezelott diagnosztizaltak volna ezt a betegseget, az orvosok egyszeruen szettartak volna a karjukat es annyit mondtak volna, hogy sajnaljak, nincs gyogyszer... max. egy ev.... most meg itt egy uj generacios bogyo:) (raadasul asszem  az OEP csak most szeptemberben OKzta le a gyógyszert, elotte csak azok kaphattak belole akik reszt vettek Bodoky kiserleteben:))))

 

Remelem, ha ilyen iramban fejlodik az orvostudomany, valami teljesen vegleges megoldast is talalnak majd idovel... (mert ez meg nem tiszta, hogy csak addig hat amig szedik, vagy tenylegesen kinyirja a rakos sejteket.... minden cikkben mast irnak. Leginkabb azt irjak, hogy blokkolja oket a novekedesben, de tobb helyen azt is irjak, hogy kinyirja oket)

 

Mindegy... kit erdekelnek a szazalekok:) A lenyeg, hogy a giganal tokeletesen mukodik majd:))) (A laborban megvizslattak, hogy reagalnak-e a gyogyszerre a sejtek es egyertelmuen igen:) Mellette meg megy majd a cekla, gyogytea es a szigoru-de kiegyensulyozott-dieta - na meg a tai-chi:)

 

Ja igen. Gyogytea: Maria Treben konyvebol lesem a recepteket:

 

Reggeli es vacsora elott fel oraval 1-1 csesze zsurlofutea (2.5 dl. forró vízbe 1 teaskanal fu)

 

Kozben egesz nap (1/4 orankent 1-1 korty) cickafark-csalan-koromvirag (1-1-3 aranyu) kevereke... ebbol elvileg napi 1,5-2 litert kellene inni, de szerintem mar az is csoda, ha a napi 1 liter cekla-repa keverek + 1/2 liter zsurlo melle fel-egy liter lecsuszik...  (mindenesetre nem bizom giga lustasagara a dolgot, reggel legyartottam a teat es bele a termoszba:))))

Előzmény: Cseresznye (239)