lehel11 Creative Commons License 2004.12.01 0 0 10

Na, ha vkit érdekel még rajtam kívül... :-)

Pár info az önkormányzattól: 

1.  A Futó utcának a Práter utca és Üllői út közötti szakaszát érinti a Corvin-Szigony Projekt. A Futó utca másik része (Práter u. – Horváth M. tér) a Futó utcai Partnerségi Program keretén belül kerül felújításra. Ezek szerint:

· A Futó utca Práter utca és Üllői út közötti szakaszán, a Projekt I. és II. ütem tervei szerint, 2008-ban várható az új épületek megvalósulása.

A közterületek rehabilitációja (út- és közvilágítás építés) az épületetek elkészültét követően – várhatóan 2008-2009 között – kerül kivitelezésre.

·  A Futó utca Práter utca és Horváth Mihály tér közötti szakaszának közterületi rehabilitációja, uniós pályázaton elnyert forrásból, 2005. augusztus – októberében kerül megvalósításra.

Terveink szerint ezen a szakaszon a járda téglaburkolattal, a járműforgalmi rész – a meglévő - nagykockakő felújításával, újrarakásával lesz átépítve.

2.  A Futureal csoport 2004. júniusában vásárolta meg a Corvin Rt. többségi tulajdonát. A Corvin Rt. új összetételű vezetése 2004. október 21-én prezentációt tartott a Képviselő-testület számára, ahol bemutatta a Projektre vonatkozó módosított koncepciót. A testület ez ideig nem tárgyalta a javaslatot, nem került sor a befektetői szerződés módosítására sem, így jelenleg mind az ütemezés, mind a szerződésben rögzített rehabilitációs program az eredeti terv szerint halad.

3.  Mind a Corvin-Szigony Projektről, mind a Futó utca Partnerségi Programról elektronikus úton egyelőre nem lehet információhoz jutni, de mindkét projektről a Rév8 Rt. irodájában  - Budapest VIII. Práter utca 22. – ügyfélszolgálati időben – hétfőn 14- 18 óráig, szerdán 14 – 17 óráig – felvilágosítást lehet kapni, illetve a Corvin-Szigony Projektről a Rév8 Rt. irodája előtt kihelyezett térképek adnak tájékoztatást.

A szóban forgó utcákra látványtervek nem készültek.