Bocs: csal a pénzzel a csal a Rome!? Nem is írtátok eddig... Ha ez tényleg bele van írva, egy szemétség!
A Warcraftos megjegyzésem merő poén volt arra a kérdésedre, hogy mit várok el, ha nem realitást? Hát, pont azt, amit anno a warcrafttól: szórakozást. Ebbe a szórakozásba szerintem belefér a valószerűség, de "túlspillázásnak" érzem a történelmi valóság görcsös akarását. Félreértés ne essék: nem a programozói szándékban, hanem az elégedetlenkedő játékos részéről történő akarást. :)
Lehet, hogy az az én bajom ezzel az egésszel, hogy én azt a mesét is szeretem, ahol elég, ha a főszereplő neve "Jancsi" - mert attól számomra már épp elég benne a valóságos elem, s máris "hihető" - a maga műfajában? Ez most nem ellened irányuló cinizmus volt, tényleg eltöprengek ezen...
Egyébként úgy érzem, leírtam a magam számára a kulcsszót: "a maga műfajában". Ismered a zen-példázatok gyűjteményét, a Vu-men kuan-t? Abban van valami ilyesmi mondanivaló: minden tökéletes a maga valójában. Tehát pl. az ép lábúakhoz képest a sánta nem tökéletes - no, de sántának kiváló! Ez sem poén!!! Elnézést kérek, ha fogyatékkal élő olvassa a soraimat: csak tartalmi kivonatát adtam egy koannak!
Szóval, a TW az én szememben is sánta - de annak tökéletes! :)))