Törölt nick
2004.12.01
|
|
0 0
596
|
Valamikor régen,narancsot hozott be a cég,aminél dolgoztam.Rá is rohadt rendesen egy pár raklappal.Mi meg a szeméttelep helyett megmentettünk pár raklappal,aztán pályinkát főztünk belőle,úgy zúgban.Hát érdekes íze volt.De ahogy kezdett összeérni a kész,lefőzött anyag,egyre javult az állapota.A végén már majdnem ízlett is.Valami kotyulással,melegítéssel,meg mézzel olyan finom likőrt sikerült belőle összehozni,hogy a mai napig nem felejti a társulat.Az arab Boukhához képest ég és föld a különbség.Minden gyümölcsből lehet pálinkaszerűt csinálni,az elv ugyanaz,csak tudni kéne,hogymi lessz a vége.Nálunk most kezd bejönni a mézes pálinka,amim másnál már lehethogy nem újdonság,nekem még új.De hogy nagyon finom,az biztos.Receptet tudom,megosztom,ha valakit érdekel. |
|