henci2 Creative Commons License 2004.11.30 0 0 232

Szia Lujza!

Én is ott voltam, ahol Te. Megvolt a méregtelenítés (méreg drágán), majd egy csomó hű-hó még drágábban. Júniustól novemberig jártam oda. 80.000,-Ft-ot hagytam ott. A végén nagyon berágtam rájuk, erre azt mondták, hogy attól kezdve ingyen kezelnek. Persze addigra nyár vége volt, a tengertől szépen eltűnt a foltok nagyrésze. Akkor azt mondták, hogy na, meggyógyultam és az a pár folt is el fog tűnni. Hát persze, hogy nem így lett, decemberre tele lett az egész testem. Még rondább lett, mint bármikor előtte. Onnan senki, de senki nem jött még el gyógyultan. Azt mondják, hogy az allergiát is tudják gyógyítani. Az egyik ismerősöm volt náluk, de egyáltalán nem gyógyult meg, szintén 80.000,- volt. Az a szemétség, hogy hagyják őket becsapni az embereket, senki nem tesz ellenük semmit. Az a módszerük, hogy senki nem győzi ezt anyagilag és szépen elmaradnak. Így azt gondolják a betegek, hogy biztos hatásos, csak ők nem győzték állni a cehhet. Dolgozott ott egy doki pár hónapig. Kilépett, azt mondta nekem, hogy nem adja a nevét egy ilyen disznósághoz. Hidd el, nincsenek csodák. A pikkelysömör jelenleg még nem gyógyítható. Sajnos ezt mindenki tudja, csak reménykedünk valamiben.

Mikor terhes voltam, én sem voltam foltos.

Előzmény: -Lujza- (231)