Törölt nick Creative Commons License 2004.11.29 0 0 221

szövettan: semmi hír

 

giga: remekül van:) (őszintén? jobban néz ki, mint valaha:) Durva, de tényleg így van:)

 

Holnap megy új tumormarkert csináltatni a dokihoz... (meg talán most arra is rákérdez, hogy ha a doki szerint minden tökéletes, mik azok az echomentes izék az ultrahangnál... elvileg a műtéti heg miatt maradhattak ott, de azért mégsem kéne annyival lezárni a dolgot, hogy minden OK, mindenféle magyarázat nélkül - mert ha nem a műtét miatt vannak ott, akkor keményebb diéta kell pl. a gyógyszerek megérkezéséig)

 

Egyébként az egészségügy már csak ilyen: ha a giga nem járna a nyakukra, még vérképet se néztek volna az elmúlt 2 hónap alatt... (tüdőröntgen utoljára az intenzíven volt, az ultrahangot is úgy kellett kikövetelni... ).

 

Azért én pipa vagyok... adott valaki akinek volt egy marha komoly műtétje, találnak valamit amiről azt se tudják, hogy micsoda és utána magasról lexarják az egészet. Még jó, hogy a sebész lelkiismeretes és ha giga kér valamit akkor arra azonnal megírja a beutalót... pedig ez már szerintem nem az ő dolga lenne (de nem is gigáé).

 

Szerinted normális ez? (mi lenne, ha tegyük fel egy átlag 40-es sertéshúsevő - alkoholizáló - cukorfaló férfiről lenne szó... aki pl. a rákról (vagy bármiről) csak annyit tud, hogy majd kezelni fogják... de amíg nincs eredmény, addig nincs betegség se...a 2 hónap várakozás alatt meg ki tudja, mi minden történne vele - pusztán azért, mert senki se mondja neki, hogy hékás... azért, mert még nincs szövettan, nem kéne azt hinni, hogy minden rendben - és a műtét előtti életmódot folytatni... mert amikor pl. gigát kiengedték a kórházból, az orvosok csak annyit mondtak, hogy azt egye, ami jólesik... még az is lehet, hogy a kérdéses ffi 2 hónap alatt úgy döntene, hogy ő tulajdonképpen egészséges mint a makk, minek neki további kezelés... ha 2 hónapig megvolt nélküle, ezután is meg lesz)

 

Mondjuk emiatt tegnap mar jol kimorogtam magam... :)

Előzmény: Cseresznye (220)