Anzika Creative Commons License 2004.11.29 0 0 873

Valóban nem úriemberhez méltó. De, hol van a határ ameddig szórakozni lehet valakivel? Mindig tényeket írtam, ezzel szemben mindent megkérdőjeleztek, olyan látszatot keltettek, mintha hazudnék. Kérdések tömkelegét hagyták a levegőben lógni, ami alkalmas a lejáratásomra. Nem csak ebben a topicban, utánam jöttek máshová is, új neveken bejelentkeztek, hozzászólásaik száma1.

Tényeket, neveket voltam kénytelen írni, mert a szavahihetőségem forgott kockán.

Egy ember után érdeklődtem, akiről éreztem, hogy nem mond igazat. Én, mint írtam a kiállításokon sem szoktam beszélgetni senkivel, igy intrikákban sem vettem részt. Viszont nagyon sok dolgot hallottam. A kutyások a ring mellett megölnék egymást. Kár másokat azzal áltatni, hogy ott nagy barátságok köttetnek.

Vannak pillanatok, amikor, ha más lehetőség nincs, jobb, ha szembenézünk a tényekkel. Sajnos. Kanitkabir esetében ez van.

Meg tudom neked mondani kit kérdezz, ha valami nagyon csúnyát és kit, ha jót akarsz hallani rólam

Én még azt sem olvasom el, ha másik topicban írsz, mert nem érdekel, a többiekét sem. De aki minden ismeret nélkül meghazudtol, arra azért kiváncsi vagyok.

Előzmény: bobbor (872)