BZoltan Creative Commons License 2004.11.29 0 0 9925
Na látom beindult a fikazuhany meg a személyeskedés...

Amúgy utoljára a 9916-es és a 9912-es hozzászólásodban adtál hangot értetlenségednek az anonim hirdetésekkel kapcsolatban. Ugyanezekben és vagy fél tucat korábbi hozzászólásodban fejteted ki azon nézeteidet, hogy a multiknak nem kell kreatív munkatáérs és hogy nekik csak droidokra van szükségük, meg hogy a középvezetők azok "huszadrangú karrierista nímandok" és az NDA-ját meg a céges policyt betartó embereket fikázol.
Közben ismerősedire és néhány szakbarbár által tartott előadásra hivatkozol....

Aztán amikor valaki veszi a fáradságot, hogy tételesen elmagyarázza neked, hogy mi miért is marhaság akkor személyeskedsz és genyózol ezerrel.

Amúgy meg ha jobban megfigyeled, akkor nem mindenkivel állok le flamellni, hanem csak a hozzád hasonló tapasztalat és tudás nélkül oltári baromságokat nagy hangon hirdetőkkel.

Ebben a topikban meg azért vagyok hajlamos komolyabban és kitartóbban reagálni a hozzászólásokra, mert bakker itt emberek megélhetéséről van szó... a muskátlimetszésről szóló topikban olyan baromságokat mondhatsz amilyeneket akarsz...de ide még (főleg ha abbahaggyuk ezt a meddő offolást) járnak információt, támogátást és segítséget kereső emberek.
Persze a fajtáddal való "épületes" társalgás után forogni szokott a gyomrom és megbánom, hogy egyáltalán fecséreltem a szót.

ja és ha olvastad volna is azt a sportos topikot akkor tudhatnád, hogy évek óta követem a topik életét és hogy nem kimondottan a kokszosok táborát erősítem...de gondolom ha eddig nem zavartak a tények akkor eztán sem fog.

z
Előzmény: Cyberware (9923)