Dhomasson Creative Commons License 2004.11.27 0 0 134

Ha tovább idéztél volna leírtam, hogy Románia 2,5 év múlva EU tag lesz.Tehát szabadon jöhet-mehet mindenki. Mi oda, ők ide, pár év múlva pedig már kifele is korlátlanul. Tehát ez innentől nem kérdés. Gondolom te magad is ismersz olynokat, akik áttelepültek az anyaországba. Pedig nem volt 2-s áp. Át lehetett jönni eddig is, ha valaki akart. Ugyanúgy nem sikerült akkor sem mindenkinek, és most sem fog. Ez ilyen.

Ami a többi gondolatod illeti nem állja meg a helyét. A nyugdíj nem igaz, jelenleg és a jövendő tv szerint a járulék teszi függővé a nyugdíjat. Ezt értse már meg mindenki, hogy semmi kiváltságuk nem lesz. CSAK EGY ÚTLEVÉL!

Egyébként a cigány, a kínai, a török, afgán stb. kiváltságai senkit sem érdekel?Az, hogy hány ezer milliárdba kerül az iraki háború nem zavar?De a saját nemzettársaitok kirekesztitek egy útlevél használatától.

Hogy hány százezer cigányt , kínait , stb-t tartunk el? De a honfitárs nem kell.

Nem értem!Nem értem!Ők legalább ha átjönnének dolgoznának, és becsületesek lennének mint voltak egész életükben, mert sokszor még velünk ellentétben is magyarok maradtak. De nem jönnének többen, mint eddig!

 

Előzmény: mamami (131)