zuglo_14 Creative Commons License 2004.11.27 0 0 74
Nyugodtan!:-)))

--Nyugodtan válaszdhatod azt, hogy nem mész el szavazni, ki kötelezne rá?
Miért tennél szivességet, olyanoknak akik fenyegetöznek?
Mi közük e TE magyarságodhoz, hogy jönnek ahhoz hogy "itéletet" merjenek mondani rólad? (Hiszen azt se tudják mit akarnak:-)))

--Ha elmész, nyugodtan adj le érvénytelen szavazatot. Csak a parlamentben játszhatják egyes(Fidesz) képviselök, hogy bár bent ülnek és mégse szavaznak? (Emlékezz a Gyurcsány választására, bár benn ült az egész Fidesz, azt arra sem voltak hajlandók, hogy "nemmel" szavazzanak". Most Ök akarják megmondani Neked, hogy merre, hány lépés? Milyen alapon? Honnan veszik a bátorságot, hogy kioktassanak?)

--Ha úgy gondolod szavazz "nemmel", akár egyszer akár kétszer, ahogy jónak látod, a Te véleményed, miért ne vállalnád fel. Percemberke politikusok játszák az eszüket, és megpróbálják Rád háritania felelösséget, azzal amit évek alatt sem voltak hajlandók kidolgozni, az várják, hogy majd a Te nyakadba sózzák a felelösséget? OLyan törvényről szavazzál:

Ad 1, Amit az Alkotmánybiróság megsemmisitett(kórházprivatizáció) Ad 2, Sehol, semmilyen formában nincs előkészítve, egyetlen pontja nem tisztázott, eddig nagy ivben szartak rá... Ebbe a kettös csöbe akarnak behuzni, aztán majd lehessen hivatkozni a "népszavazásosdira"...

--Ha úgy gondolod szavazz "igennel", akár egyszer akár kétszer, miért ne Tennéd, ha úgy látod jónak....

Előzmény: Törölt nick (70)