Matt Creative Commons License 2004.11.26 0 0 210

Egyetemleges igen. Nekünk, akiknek ezek még számítanak valamit. Mi el fogunk menni, és igennel fogunk szavazni, mert kötelességünknek érezzük. Én is, Te is.

 

az állampolgárságnak valóban nem szabadna párhozzáállás kérdésének lennie, nem is az, de sok ember számára mégis. de sajnos az, mert valakik azzá tették. és attól, hogy Te ezt belátod, még nem látja be mindenki, mert a szavazópolgárok nagy része nem is akarja. mert a sok buta ember nem a saját fejével gondokodik, hanem hagyja, hogy Gyurcsány, Hiller, és a többi bolsi gondolkodjon helyette. nekik ez pártpolitika. és ha azt akarjuk, hogy az ügyünk sikeres legyen, ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni.

 

nem minden választópolgár művelt, olvasott, gondokodó ember.

 

de a Fradi táborban biztosan vannak olyanok, még ha kevesen is, akik nem úgy gondolkodnak ahogyan mi. számukra sajnálatos módon az a nemzeti érdek, hogy a népszavazás vagy ne legyen sikeres, vagy szégyenletes módon nemmel záruljon. ők is a mi csapatunknak szurkolnak, ők is ott vannak, és véleményem szerint nem várhatjuk el tőlük, hogy beálljanak egy olyan ügy mögé, amit nem támogatnak, még akkor sem, ha én, Te, és a tömeg nagy része támogat is.

 

ezért nem tartom jó ötletnek bevinni a politikát a stadionba, mert nagyon ritka eset az, hogy az egész tábor véleményét lehet képviselni. s azt, hogy egyes emberek erővel próbálják a saját véleményüket érvényre juttatni (nem Rád gondolok természetesen) attól a többinek még nem változik meg a véleménye, csak csendben marad. attól, hogy a mérsékeltet lekommunistázzák, még nem fog máshogyan gondokodni, csak csendben marad. de ez már más téma, nem is vagyok ebben annyira otthon.

 

pedig ugyanolyan Fradista mint Te, vagy én. csak másmilyen, és máshogy gondolkodik.

 

bocs, ha hosszú lett.

Előzmény: takacsi (208)