aamen Creative Commons License 2004.11.24 0 0 335
"Miért ne tudnák a felelős intézmények, hogy mennyibe kerül egy CT? ! Valószinüleg nem hülyék ülnek ott."

:-)))
a felelos intezmenyekben donteshozo pozicioban szuksegszeruen hulyek ulnek. ha nem hulyek lennenek, akkor a kozalkalmazotti bertabla tobbszoroseert ippen egy privat ceget vezetnenek. a CT ararol pedig szuksegszeruen nem tudhatnak, hiszen ezt csak oly modon tudhatnak meg, hogy kiirnak egy effele ketyerere egy kozbeszerzest, ahol viszont a piaci ar masfel-ketszerese alatt nem fog bejonni ajanlat.

"Sajnos ezekre nincs pénz, sőt, egy gamma késre sincs."

mivel a tb-ben hulyek ulnek, nem veszik eszre, hogy termeszetesen van penz, csak be kell menni erte a bankba, az azert van, az egy olyan intezmeny, hogy penzt adjon. es a bank odaadna a tb-nek vagy a korhaznak (aki mogott a magyar allam all mint garancia) a penzt eulibor+0,2-0,5%-ra, ha a tb nem lenne hulye, es kerne, na jo, mivel a tb hulye, kerne a bank roppant pofatlan modon eulibor+1%-ot.
ehelyett megveszi a ct-t a pincemelye kft eulibor+3%-ra, aztan olyan haszonkulcsot szamol ra, hogy harom even belul visszafizethesse a hitelt kamatostul, es onnantol tisztan dol a penz. a tb-tol:-(

"Miért lenne az baj, hogy pl. egy magánbefektető által üzemeltetett kórházban (ahol ráadásul elfelejtheted a hálapénzt) egy olyan agydaganatot kezelnek a gammakéssel, amit amúgy inoperábilis a hagyományos módszerekkel?"

az egyaltalan nem baj.

"mindezt nem Te fizeted, hanem a TB?!"

ize. a TB-t en fizetem:-(((


Előzmény: farriss (333)