Törölt nick Creative Commons License 2004.11.24 0 0 887
Gyugyoka!
Nem kívánlak feltartani a karácsonyra való készülődéssel. És nem kívánom folytatni a témát ezen topicon sem, különösen ha csak a beebite, tamara, stb.. féle sületlenségekre tudnék válaszolnom.

Valójában én a Haller utcai kórházat akkor "lezártam", amikor Ádám György műhibaperes ügyvéd közölte velem, hogy Ő már vesztett el pert úgy is, hogy a betegben volt a törlőkendő, mint tárgyi bizonyíték. Szerinte túl sok hibát követtem el azzal, hogy túl sok mindenről beszéltem az orvosokkal. Számomra ez volt a döntő érv.

Szereztem Kökény Mihálynak (akkori miniszternek) is kellemetlen perceket. Vele akkor "végeztem", amikor az egészségügyi Tudományos Tanács véleményét kérte ki (ez valami tanácsadó testület) és ígéretet tett az új gyermek Kardiológiai Központ megvalósítására. Lehet, hogy pontatlan vagyok a Tanács megnevezésével, de nem ez a lényeg. A Tudományos Tanácsról mindmáig nincs jó véleményem, mert csak orvosokból áll, akik a kollegák viselt dolgait kényükre-kedvükre elmaszatolják/elmaszatolhatják. Kökény Mihályról, mint a Kardiológiai Intézet volt orvosáról összességében jó véleményem alakult ki, mert tett is valamit a volt munkahelyéért és legfőképpen a gyerekekért. Most nem tudom, hány személyes lett az intenzív őrző, de gondolom őt főnél mindenképpen több gyereknek jut azóta hely.

Ekkoriban hívhatott Lozsádi, hogy beszéljük meg a dolgokat.
Nekem vele semmilyen közös megbeszélni való ügyem nincs, így oda már nem mentem el. Hartyánszkival inkább lett volna miről beszélni.
Természetesen védheted volt kollégáid és a mundér becsületét, mindez a te dolgod.

Üdvözlettel
Xanaxx
Előzmény: Gyugyoka (885)