BBtermi Creative Commons License 2004.11.24 0 0 2661
Ave mindenkinek!
Most sikerült leszerelnem,2 éves szerződéses jogviszonyom szünt meg nov.1.-el. (nem is volt lassú ahoz képest). Nagy protekcióval idén májusban lett belőlem őrmester, 2db. egyetemi diplomával.
Indultam pár honvédségi versenyen, ritkán jöttem el érem nélkül, kaptam is darabjáért 2-2 nap büntető szolgálatot.
Muszály volt visszajönnnöm tanárnak
a.)hiányzott az izgalom, az állandó életveszély, a gyakori, életre-halálra menő test-test elleni küzdelem a reklamáló szülőkkel/:)/ (Pistike azért kapott eggyest, kedves anyuka, mert ennél rosszabb jegy pillanatnyilag nincs.)
b.)olyan szinten rendült meg az előljáróimba vetett bizalmam, hogy az már a feladat-végrehajtást veszélyeztette./Ez a honv. egyetlen harcoló alakulatánál nem vicc./
Egyenként búcsúztam el mindenkitől akit becsülhettem.Ők voltak kevesebben...

A mi lenne ha Ukrajnában... kezdetű kérdésnek akkor lenn értelme, he lenne odavezényelhető alakulatunk. Ha HM nem a "fényes autókat" gyűjtögetné, majd bagóért leselejtezné, hanem az édes kis Mi-24-eseket dédelgetné. Szvsz akkor nemigen lenne "átsodródás". Jelenleg annyit kockáztatnának, h egy részeg tábornok elcsapja őket a vadiúj opeljével.Elég hülye módja a katona-halálnak.
Ja, ha tudok, visszamegyek önkéntes tartalékosnak. Azokért akik maradnak, akik széllel szemben is, aki reménytelen helyzetben, de tartják még a zászlót...
Irigyellek , kedves Hamburger, h olyan helyen szolgálhatsz ahol ők lehetnek többségben.